Horeca & Voeding
Sta jij graag in de keuken? Dan kun je bij D&P onze horecaruimte en restaurant ontdekken. Hier leer je alles op het gebied van voeding en horeca, van bakken en koken tot bedienen. Dus of je nou chefkok wil worden of in een hotel wil werken, hier zet je de eerste stappen.
Zo ziet je leerroute eruit
Op zo'n jonge leeftijd al kiezen wat je later wil worden. Da's lastig. Dat snappen we heel goed. Je hebt nog zoveel te ontdekken. Daarom ga je bij ons op onderzoek uit naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je hele opleiding lang.
Ontdekken
Naast basisvakken, zoals Nederlands en wiskunde, krijg je ook het vak beroepenoriëntatie, bijvoorbeeld Horeca & Voeding. Dan krijg je deels les in onze gezellige horecaruimte. Hier kun je de lesstof direct toepassen in de praktijk. Zo kun je ontdekken of dit beroepsveld goed bij je past.


Leren door te doen
Je ontdekt veel op school, maar ook buiten de school. Bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.
Hoi, ik ben Chantal! Coördinator brugklas op UGO.
Heb je een vraag? Stuur mij een mail.

Chantal de Keijzer
brugklascoördinatorMisschien word jij later wel...

Manager van een chic hotel

Cateraar op grote evenementen

Eigenaar van je eigen eetcafé

Bakker in een banketbakkerij

Chefkok in een restaurant
TIP
Benieuwd wat je nog meer leert op UGO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs