Voeding & Horeca
Sta jij graag in de keuken? Dan is onze horecaruimte echt iets voor jou. Hier leer je alles op het gebied van voeding en horeca. Van bakken en koken tot bedienen. Je leert zelfs je eigen restaurant te openen. Dus of je nou chefkok wil worden of in een hotel wil werken, hier zet je de eerste stappen.
Zo ziet je leerroute eruit
Op zo'n jonge leeftijd al kiezen wat je later wil worden. Da's lastig. Dat snappen we heel goed. Je hebt nog zoveel te ontdekken. Daarom ga je bij ons op onderzoek uit naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je hele opleiding lang.
Ontdekken
Naast basisvakken, zoals Nederlands en wiskunde, krijg je ook vakken die te maken hebben met allerlei beroepsvelden. Ga je aan de slag met horeca & voeding? Dan krijg je deels les in onze gezellige horecaruimte. Hier kun je de lesstof direct toepassen in de praktijk. Zo kun je goed beoordelen of dit beroepsveld bij je past.
Is Voeding & Horeca helemaal jouw ding? Mooi! Dan kun je daar extra veel energie in steken. Zo stop je veel tijd in iets wat je leuk vindt. En minder tijd in iets wat je niet zo leuk vindt. Je bepaalt dus je eigen leerroute.


Leren door te doen
Je ontdekt veel op school, maar ook buiten de school. Bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.
Hoi, ik ben Astrid! Jouw brugklascoördinator. Heb je een vraag? Stuur mij een e-mail.

Astrid
BrugklascoördinatorMisschien word jij later wel...

Chefkok in een sterrenrestaurant

Manager van een chic hotel

Bakker in een Parijse banketbakkerij

Cateraar op grote evenementen

Eigenaar van je eigen eetcafé
TIP
Benieuwd wat je nog meer leert op UGO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs