Op naar het vmbo!

Tof dat je kiest voor het vmbo. Waar je niet alleen leert uit boeken, maar ook gewoon lekker aan de slag kunt op jouw manier. Voor het zover is, mag je een school kiezen. Een school waar jij je thuis voelt. Om je te helpen bij die keuze, vertellen we op deze pagina iets over ónze school.

Ontdek onze keuzevakken bij D&P

UGO biedt het profiel Dienstverlening en producten (D&P) aan, het breedste profiel binnen het vmbo. In dit profiel kun je kiezen uit verschillende beroepsgerichte keuzevakken. Onderstaand vind je de keuzevakken, die je kunt volgen bij ons op school.
TIP Staat jouw keuze er niet tussen? Bekijk de website van onze andere vmbo-school UDO

Kom eens kennismaken!

Sfeer proeven? Kom vooral eens langs! Zo ontdek je pas echt hoe het hier is. Dat kan op meerdere manieren en momenten.
1

Bezoek ons tijdens de voorlichtingsavonden POVO

op 2 en 3 oktober 2023

2

Geef je op voor een Doe-middag

Elke woensdag in november kun je meedoen met de Doe-middag.

3

Bezoek onze Open Dag

op dinsdag 13 februari 2024

Past dit bij jou? Meld je aan.

Ben je enthousiast? Meld je aan als leerling. Wij nodigen je uit voor een welkomstgesprek om te kijken welke school het best bij je past. Daarna word je leerling op onze school!

Onze aanpak

Bij UDO en UGO krijg je alle ruimte om te ontdekken wat het best bij jou past.
Bijna brugklasser
1 / 4

UDO & UGO

Kies je voor UGO, dan kies je ook een beetje voor UDO en andersom. Dat betekent dat je les kunt krijgen in beide schoolgebouwen. Door uitwisseling tussen beide scholen, kun je terecht voor een breed aanbod. Natuurlijk heb je je eigen plek. Jóúw school waar je de dag begint. Maar voor sommige vakken maak je even een uitstapje naar het andere gebouw. De start is op beide scholen gelijk. Daarna maak je bij UGO kennis met allerlei verschillende beroepen. Bij UDO ga je aan de slag met techniek- of zorg- en welzijnsvakken.

21 VC Cortenbosch 076
2 / 4

Begeleiding

Op UDO en UGO heb je vanaf dag 1 je eigen coach, die je helpt te ontdekken wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Samen met je coach bepaal je je eigen leerroute en werk je aan je leerdoelen. Zo ontdek je meer over jezelf en welke leergebieden goed bij je passen.

21 VC Sprengeloo 094
3 / 4

Praktijkgericht

Lekker bezig zijn en de lesstof direct toepassen. Daar leer je het meest van. Daarom steek je bij ons je handen uit de mouwen. Je krijgt regelmatig les buiten de school, bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.

21 VC Cortenbosch 363
4 / 4

Leren op je eigen niveau

Basis, kader, gemengde leerweg, theoretische leerweg of misschien wel een combinatie? Bij ons kun je vakken volgen op verschillende niveaus. Het hangt er maar net vanaf wat bij je past. Samen bekijken we hoe we het beste in je naar boven kunnen halen.

arrow-left-circle arrow-right-circle
TIP Benieuwd hoe je schooldag eruitziet? Bezoek onze Doe-middagen en Open Dag
Chantal de Keijzer

Chantal de Keijzer

brugklascoördinator

Begeleiding

Gaat het even wat minder? Heb je bijvoorbeeld moeite met concentratie, taal of rekenen? Wat de oorzaak ook is, samen gaan we op zoek naar een oplossing. Er staat een speciaal team voor je klaar. Een team dat je kan helpen met een aangepast leertempo of andere hulpmiddelen. Dat scheelt.