Sport & Recreatie

Hou jij van sporten en bewegen? Dan is de wereld van sport & recreatie iets voor jou. Hier maak je kennis met allerlei vormen van sport en recreatie, maar ook met bijvoorbeeld toerisme. Je leert hoe het is om te werken in sporthallen, fitnesscentra en zwembaden. Maar ook hoe je gasten van een attractiepark, camping of bungalowpark een fantastische tijd bezorgd. Iets voor jou?

Zo ziet je leerroute eruit

Op zo'n jonge leeftijd al kiezen wat je later wil worden. Da's lastig. Dat snappen we heel goed. Je hebt nog zoveel te ontdekken. Daarom ga je bij ons op onderzoek uit naar wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Je hele opleiding lang.

Ontdekken

Naast basisvakken, zoals Nederlands en wiskunde, krijg je ook vakken die te maken hebben met allerlei beroepsvelden. Bijvoorbeeld Sport & Recreatie. Zo kun je goed beoordelen welk beroepsveld goed bij jou past.

Is Sport & Recreatie helemaal jouw ding? Mooi! Dan kun je daar extra veel energie in steken. Zo stop je veel tijd in iets wat je leuk vindt. En minder tijd in iets wat je niet zo leuk vindt. Je bepaalt dus je eigen leerroute.

21 VC Cortenbosch 076
21 VC Sprengeloo 309

Leren door te doen

Je ontdekt veel op school, maar ook buiten de school. Bijvoorbeeld bij een bedrijf. Zo leer je gelijk hoe het is om ergens aan het werk te zijn. Da’s pas lekker ervaring opdoen.
Chantal de Keijzer

Chantal de Keijzer

brugklascoördinator

Misschien word jij later wel...

Check ugo
Medewerker bij een reisbureau
Check ugo
Fitnessinstructeur bij een sportschool
Check ugo
Organisator van een groot festival
Check ugo
Strandwacht bij de reddingsbrigade
Check ugo
Coach van een voetbalteam
TIP Benieuwd wat je nog meer leert op UGO? Bekijk ze op de pagina Ons onderwijs