Talenturen

In de brugklas kun je vanaf de herfstvakantie kiezen uit verschillende talenturen. Een middag per week werk je aan je talent. Je kunt je talenten laten zien, maar je kunt ze ook ontdekken. Voorbeelden van de aangeboden talenturen zijn:

Icon blue creatief denken
Kunst & Cultuur
Icon blue sport beweging
Sport & Bewegen
Icon blue natuur tech
Natuur & Techniek

Kunst & Cultuur
Als jij creatief bent is Kunst & Cultuur vast iets voor jou. Je krijgt les in beeldende vorming, muziek en theater. Samen met je klasgenoten werk je - voor of achter de schermen - aan een musical of toneelstuk. En natuurlijk voeren jullie een voorstelling op voor een publiek!

Sport & Bewegen
Vind je vier uur per week gym weinig? Kies dan voor Sport & Bewegen. Hier maak je kennis met sporten die je in de gewone gymles niet krijgt. Bijvoorbeeld spinning, skateboarden, mountainbiken of bootcamp. Ook verdiep je je in de sporten uit de gewone gymles. Je beoefent elke sport een aantal lessen achter elkaar zodat je er echt beter in wordt.

Natuur & Techniek
Werk jij graag met je handen en maak je graag handige dingen? Ben je geïnteresseerd in alles wat met ontdekken of onderzoek te maken heeft? Bij het talentuur Natuur & Techniek maak je allerlei voorwerpen en doe je proefjes.