Printen en kopiëren

Schoolpas

Je kunt gratis gebruikmaken van de printers en kopieerapparaten op school. Daarvoor heb je je een schoolpas nodig. Deze ontvang je als je begint bij ons op school.

Follow Me printen

Leerlingen kunnen vanaf een werkstation op school een printopdracht naar de ‘FollowMe’ printer sturen. Vervolgens kun je met je schoolpas de opdracht afdrukken met elke gekoppelde printer of multifunctional op school. Deze printers en multifunctionals zijn te herkennen aan de paslezer aan de zijkant en meestal te vinden op elke verdieping in een gang of openbare ruimte. Mocht je er niet uitkomen dan kun je altijd om hulp vragen bij de conciërge of receptie van jouw school.

Printen via de cloud

Leerlingen kunnen snel, simpel en veilig documenten uploaden met hun smartphone, tablet, computer of laptop. Deze documenten kunnen dan met behulp van de schoolpas op elke printer worden afgedrukt. Leerlingen moeten daarvoor eenmalig een account aanmaken. Met een account is het ook mogelijk via de mail een document op school uit te printen. Klik hier om te zien hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.