Boekenfonds

Alle leerlingen krijgen een gratis boekenpakket. De schoolboeken mag je gratis gebruiken, maar je moet er wel zorgvuldig mee omgaan. Als je de boeken na het schooljaar compleet en in goede staat inlevert, is alles in orde. Als blijkt dat er boeken beschadigd zijn of kwijt zijn, krijg je achteraf een rekening van de kosten.

De Veluwse Onderwijsgroep biedt daarbij de service van een eigen leermiddelenfonds. Het leermiddelenfonds zorgt voor de correcte samenstelling van het jaarlijkse pakket van benodigde schoolboeken en materialen. Dat voorkomt dat je een verkeerd boek of een verkeerde druk van een boek aanschaft. Ook kun je bij een overstap binnen de school, of bij wijziging van het vakkenpakket, het leermiddelenpakket snel aanpassen. De boeken in het leermiddelenpakket zijn nieuw of verkeren in goede staat. De Veluwse Onderwijsgroep vraagt geen borg voor het leermiddelenpakket.

Werkkleding, gereedschap of andere leermiddelen die noodzakelijk zijn binnen de gekozen opleiding, krijg je niet gratis en moet je apart betalen.