UDO en UGO feestelijk onthuld!

UDO en UGO zijn de nieuwe namen voor de scholen die nu nog Edison College, Cortenbosch en Sprengeloo heten. Deze gaan scholen gaan per schooljaar 2022/2023 op in twee scholen. Op UDO en UGO krijgen leerlingen alle vrijheid om te ontdekken wie ze zijn, wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. En het mooie: ze bepalen hun eigen leerrouten, samen met onze leraren die ze helpen de vakken te kiezen die goed bij ze passen.

UDO-UGO onthulling

Sterke focus op de praktijk

Daarmee slaan we een andere weg in. Minder traditioneel en meer gericht op de individuele ontwikkeling van onze leerlingen. Met een sterke focus op de praktijk. Hierin vullen de scholen elkaar mooi aan. De eerste twee jaar is op beide scholen gelijk en staat in het teken van ontdekken. Daarna kun je op UDO aan de slag met de richting die het best bij je past. En word je op UGO zo breed mogelijk opgeleid met allerlei beroepsgerichte vakken. Tussentijds switchen is ook mogelijk. Zo kun je bij ons terecht voor een breed aanbod.

Volgend schooljaar openen we onze deuren voor alle vmbo-leerlingen in Apeldoorn. Wij kunnen niet wachten ze te ontvangen!